Zoeken naar gedenksteen urn

gedenksteen urn
Gedenken met urn of gedenksteen grafmonument Harder Natuursteen.
Bouw Wonen Keukenbladen. Gedenken met urn of gedenksteen. Een mooie gedenksteen, of urn-plaat of sier-urn is een teken van liefde. Een herinnering aan uw dierbare. Iedereen wil immers gedenken op zijn eigen manier. Soms door een combinatie van materialen, zoals glas, brons en RVS.
Een urn op een monument plaatsen Urnenmonumenten.
Ieder mens is anders en we helpen u met het samenstellen van een mooi en passend gedenkteken. Als uitgangspunt voor het monument kunnen we uitgaan van een urn die u heeft gezien maar ook van een gedenkteken waarop u de urn wilt plaatsen.
Gedenksteen 17 ronde gedenksteen urn graf.
Gedenksteen 17 ronde gedenksteen urn graf. Gedenksteen 17 Ronde gedenksteen urn graf. Ronde gedenksteen van 45x42 cm. geplaatst op een grondplaatje van 50x50 cm. Dit model kan in onderstaande soorten kleuren graniet uitgevoerd worden. Gedenksteen online bestellen in onze webshop of per telefoon of e-mail.
Eenvoudig urnengraf Urnenmonumenten Den Hollandsche.
Vindt u een model dat bij u past, maar wilt u daar een persoonlijke aanpassing aan dan gaat onze adviseur en ontwerper samen met u aan de slag voor een aangepast ontwerp. Direct waar u bij bent wordt op basis van het door u gekozen model een ontwerpschets gemaakt.
Grafsteen algemeen graf en grafsteen urnengraf voorbeelden.
Maak vrijblijvend een afspraak om uw ideeën en wensen te bespreken of neem gerust contact met ons op voor meer informatie over grafmonumenten voor algemene graven of urn grafstenen. Terug naar het overzicht grafmonumenten. Vrijblijvende afspraak maken. Vragen of meer informatie. 038 331 21 75. 0342 401 315. 055 30 30 970. 020 453 70 97. 0492 521 545. 010 413 6910. 09 372 72 44. 09 344 05 00. Over onze werkwijze. Wij denken met u mee. Eigen steenhouwerij met vakmensen. Eigen glasatelier met kunstenaars. 150 jaar ervaring. Eindresultaat van te voren bekijken. Keurmerk ABN garantie. Hoe een persoonlijk grafmonument creëren. Webshop gedenkstenen, grafaccessoires en meer. Online een gedenksteen of grafaccessoire kopen.
Zoekt u een bijzondere gedenksteen? Betaalbare gedenkmonumenten en gedenkstenen. Zoekt u een unieke urn, bijzonder assieraad of urnen monument?
Wanneer u de gedenksteen in uw tuin wilt plaatsen kunt u ook gebruik maken van onze kunststof urnenkelder. Deze kunt u eenvoudig zelf plaatsen. Waarom bij ons bestellen? Grootste assortiment van Europa. Maatwerk is mogelijk. Gratis verzenden en retourneren. Meer over cremeren en begraven. Wie zijn wij. Privacy, cookies disclaimer. Bestellen en verzenden. Ruilen of retourneren. Urn meenemen in vliegtuig.
Urn begraven Urnenmonumenten en urnengraven.
Na de crematie is er bij nabestaanden vaak de sterke behoefte om een gedenkplaats te creëren, waar een overleden dierbare op passende wijze kan worden herdacht. Gelukkig zijn hier, ook na een crematie, goede mogelijkheden voor. Meestal wordt de urn begraven op een speciaal gedeelte van de begraafplaats, waarna er een mooie, persoonlijke gedenksteen of urnenmonument op wordt geplaatst.
Zoekt u gedenkmonumenten zoals een grafsteen, gedenksteen of urnengraf? Zoekt u een unieke urn, bijzonder assieraad of urnen monument?
Waarom bij ons bestellen? Grootste assortiment van Europa. Maatwerk is mogelijk. Gratis verzenden en retourneren. Meer over cremeren en begraven. Wie zijn wij. Privacy, cookies disclaimer. Bestellen en verzenden. Ruilen of retourneren. Urn meenemen in vliegtuig. Urnen en assieraden maatwerk.
Silent-Stones, bijzondere gedenkstenen en urnen.
Uit ervaring spreken wij als we zeggen dat onze manier van werken heilzaam is bij het verwerken van uw grote verlies. van een kiezelurn. met strandkiezels en edelsteentjes. met vingerafdruk en lederen band. Unieke urn met spullen van uw geliefde.

Contacteer ons