Op zoek naar zerken?

zerken
Familiegraven liggende zerken Schols en t Hart.
Familiegraven met staande letterplaat. Familiegraven liggende zerken. Natuur ruwe keien. Familiegraven liggende zerken. Familiegraf Model: 10017. Materiaal: Wit Marmer Letters: letters verheven. Familiegraf Model: 10014. Materiaal: Hardsteen, Letters: gezandstraald. Familiegraf Model: 10013. Materiaal: Bahia Brown, Letters: aluminium goud geanodiseerd. Familiegraf Model: 10011.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: zerken. zerk de; vm; meervoud: zerken 1 rechthoekige stenen plaat als grafbedekking. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
ZERK WNT Woordenboek der Nederlandsche Taal.
doot d i r b 1503. De Kerkers, waer in de gevangenen met goude ketenen gebonden lagen, en daer by de glaze zerken, waer onder de doode lichamen met pleister overtrokken, en naer het leven beschildert, gelegt waren, DE BRUYN, Reizen 2, 248 a 1714. Waar praald op Plaatsen, of in Kerken, In Marmer, of arduine zerken?
Zerk Eftepedia alles over de Efteling.
In april 2003 stond de piepschuimzerk van Kate Bush een paar dagen tussen de andere zerken bij de toren van het Spookslot. De dood hoort bij het leven, als drie dwergen bij vier dwergen. In de Efteling vinden we grafzerken op de volgende plaatsen.:
zerk. zerk.
Zerken in kerken zijn niet onder invloed van het weer vergaan en worden ook bijna nooit meer hergebruikt, waardoor nog veel oude zerken bewaard zijn gebleven. De zerk van een zogenoemd algemeen graf wordt tegenwoordig, met de overblijfselen van de overledene, soms al na 10 jaar verwijderd het graf wordt geruimd.
zerk Nederlands woordenboek Woorden.org.
plaat natuursteen op een graf ter herinnering aan de dode. een zerk met een Bijbeltekst. copy Kernerman Dictionaries. 7 definities op Encyclo. steen op een graf met een tekst erop vb: op de zerk zagen we wanneer hij overleden was.
De zerken van Farmsum Farmsum.net.
Foto reportages nieuw. Sloop Rengersweg 2009-2010. Wijkpark Rengersweg 2016. Zerken van Farmsum 2012. Vervanging van de brug Bergs. Verplaatsen van Molen Eaolus. Oude fotos van Farmsum. Molen Aeolus Farmsum. Farmsum van toen. De Zerken van Farmsum.nl. Overzicht van de zerken.
Beeldbank Regionaal Archief Dordrecht.
154 beelden gevonden trefwoord: grafstenen / zerken. direct naar pagina ga! Grote Kerk, van Muilwijckskapel, anno 1840. Gedeelte van een grafsteen van Alan en Michael Bogle. Grafsteen in de Grote Kerk van Louis de Geer en Jehen. Wapenstenen in de Grote Kerk van de families Van den. Algemene Begraafplaats gezien richting. Fragment van een Gothische zerk met de afbeelding van een.
Een miljoen graven online op 2000 begraafplaatsen.
Deze sponsorlinks dragen voor een gedeelte mee in de hostingkosten van deze site. Het project wordt volledig uitgevoerd door vrijwilligers, kijk op Met dank aan voor een lijst. Graag komen we in contact met vrijwilligers die willen meewerken aan dit project.
Jan Kalk Natuursteen Grafmonumenten en Interieur.
Gedenkstenen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Onder andere enkele grafmonumenten, dubbele, enkele zerken, dubbele zerken, kindermonumenten, staande letterplaten. Natuursteen kent binnenshuis vele toepassingsvormen, praktisch in de keuken als aanrechtblad, sfeervol bij een openhaard of schouw, duurzaam in de vorm van vloeren en.
Zerk 9 definities Encyclo.
Uitspraak: zrk Verbuigingen: zerken meerv. plaat natuursteen op een graf ter herinnering aan de dode Voorbeeld: een zerk met een Bijbeltekst'Synoniem: grafsteen copy Kernerman Dictionaries. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/zerk.: 1 Dekplaat 2 Dekplaat van een graf 3 Deksteen 4 Grafgesteente 5 Grafplaat 6 Grafsteen 7 Langwerpige steenplaat 8 Liggende grafsteen 9 Lijksteen 10 Steen 11 Steen op een graf 12 Stele.

Contacteer ons