Op zoek naar grafsteen hart?

grafsteen hart
Schols en t Hart.
Er zijn verschillende mogelijkheden om een gedenkteken van letters te voorzien: 1 In de steen verdiept, dat wil zeggen.: Op diverse begraafplaatsen gelden uiteenlopende voorschriften waaraan een gedenkteken c.q. grafsteen moet voldoen. Vaak betreft het. Waarom Schols en t Hart.
Grafsteen Hartvorm Bekijk 10-tallen voorbeelden.
Er zijn dan ook diverse mogelijkheden betreft deze grafsteen. Zo hebben wij grafstenen in hartvorm in enkele grafstenen staan maar ook voor dubbele graven. Geheel uitgevoerd in de vorm van een hart of met slechts elementen in de grafsteen die een hartvorm weergeeft.
Grafsteen hart Bekijk hartvormige grafstenen van graniet of glas.
Bekijk hieronder diverse voorbeelden van hartvormige grafstenen. Klik op de link onder de foto voor meer informatie over het grafsteen hart en de prijs. Grafsteen met hart. Grafsteen dubbel hart. Grafsteen uitgespaard hart. Grafsteen hart natuurlijke vorm. Grafsteen hart met Swarovski edelstenen.
Grafstenen hartvorm voorbeeld Wagemaker Marmer Graniet.
Grafstenen met hartvormen zijn in allerlei soorten. Zo kunt u bij ons terecht voor een enkele grafsteen met hartvorm of een dubbele grafsteen hart. Daarnaast kunnen wij ook een grafsteen met gebroken hart naar wens maken of een hart grafsteen die door handen wordt vastgehouden.
Gedenkstenen Boek, Hart, en Kussenstenen Den Hollandsche.
In de media. Wij" hadden een heel specifiek idee voor een grafsteen: gouden ondergrond met diep blauwe belettering op een kei. Na een zoektocht langs leveranciers die niet konden leveren wat we wilden hebben, zijn we bij den Hollandse terecht gekomen.
Grafsteen hartvorm Den Hollandsche gedenktekens.
Dubbele grafsteen hartvorm. rivier van glas. Dubbel graf met twee hartvormen. De beide harten zijn van zwart graniet en op de rechter is een blauw melkglazen hart bevestigd. De rivier is van hetzelfde blauwe glas gemaakt en heeft een golvend oppervlak.
Grafsteen hart-15 Wagemaker Grafmonumenten Urnen.
Grafsteen met vlinder. Grafsteen versteend hout. Grafsteen opknappen of restaureren. Tekst op grafsteen. Offerte aanvragen voor grafmonument. Home / Grafsteen met omranding, Grafstenen hartvorm, Grafsteen algemeen graf, Grafstenen / Grafsteen hart-15. Grafsteen met twee letterplaten die samen een hart vormen.
Grafsteen met dubbel hart Den Hollandsche Gedenktekens 21506.
Assortiment Fotoboek Informatie Prijzen Over ons Winkels Contact search. Grafsteen met dubbel hart. Grafsteen met dubbel hart. De harten en gezandstraalde roos geven het geheel een liefdevolle uitstraling. In dit ontwerp is op het grote hart ruimte overgelaten voor een tweede naam.
Grafsteen met hart Den Hollandsche Gedenktekens 22657.
Assortiment Fotoboek Informatie Prijzen Over ons Winkels Contact search. Grafsteen met hart. Het hart is een geliefd symbool voor grafmonumenten. Natuursteen leent zich goed voor prachtige hartvormen. Door de steen op verschillende manieren te bewerken krijgt het monument een zachte uitstraling.

Contacteer ons