Op zoek naar grafsteen glas?

grafsteen glas
Glazen monumenten Van der Vooren Glasatelier.
Bij Van der Vooren Glasatelier werken glasbewerkers met ruime ervaring en een passie voor glas. Zij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn in staat de meest persoonlijke dingen in glas vorm te geven. Pagina 1 van 4 1 2 3 4.
Glazen grafsteen De Gedenkgroep.
Neem daarom nu contact met ons op. Duurzame glazen grafsteen. Uw glazen grafsteen van De Gedenkgroep wordt gemaakt van gehard glas. Door een thermische behandeling van het glas wordt het materiaal vijfmaal zo sterk als normaal glas van dezelfde dikte.
Glazen grafsteen Uitstekend te combineren met natuursteen.
Assortiment Fotoboek Informatie Prijzen Over ons Winkels Contact search. Glazen grafsteen glas in combinatie met natuursteen. Een glazen grafsteen of gedenkteken bestaat vaak uit glas en natuursteen. De materialen zijn uitstekend met elkaar te combineren en vormen een fraai geheel.
Prijzen grafmonumenten, grafstenen grafzerken.
Prijzen grafmonumenten, grafstenen grafzerken. Wat kost het maken van een grafsteen? Een terechte vraag waar we tijdens het adviesgesprek uitgebreid bij stil zullen staan. De kracht van Bosch Glaskunst is het ontwerpen en vervaardigen van grafmonumenten, grafstenen en grafzerken op maat.
Glazen grafmonumenten Bekijk voorbeelden laat u inspireren.
Gedenktekens met foto. Een foto op de grafsteen kan van klein tot levensgroot op verschillende soorten en vormen glas worden aangebracht. Foto op grafsteen. Letters en teksten op glas. Laat u inspireren door de vele voorbeelden van glazen gedenkplaten in verschillende vormen en kleuren toegepast op glazen gedenktekens.
Glazen grafmonumenten en glasmonumenten Den Hollandsche.
voor een blauwe medaille van glas. De speciaal gesmolten medaille van blauw glas geeft de grafsteen een frisse aanblik. Tevens krijgt de grafsteen een eigentijds en persoonlijk karakter. Het is goed mogelijk om de vloer van het monument een bijpassende graflantaarn van RVS te plaatsen.
Glazen grafstenen Glazen grafsteen Glazen grafmonumenten.
RVS en glazen grafmonumenten glazen grafsteen. Met duurzame materialen zoals RVS RoestVast Staal en glas heeft u een fris en licht alternatief voor het vervaardigen van een persoonlijk grafmonument. Boot Natuursteen biedt daarom naast natuurstenen ook glazen grafmonumenten en RVS grafmonumenten aan.
Glazen grafmonumenten eigen glas atelier glazen grafsteen.
Goede leesbaarheid tekst op een glazen grafsteen. Wij schilderen de tekst niet in op een glazen grafsteen maar emailleren deze, zodat deze onder iedere weersomstandigheid goed te lezen is. Met emailleren betekent dat er kleurkorrels in het glas gebakken worden.
Grafsteen Glas Atelier Jan Hooghiemstra.
in glas graveren maar ook. in glas versmelten: altijd goed zichtbaar op de grafsteen. Plaatsen van de grafsteen. Bij het plaatsen van de grafsteen mag je aanwezig zijn en als je wilt mag je meehelpen. Lees hier bijzondere verhalen over onze werkwijze.

Contacteer ons