Meer resultaten voor gedenksteen urnengraf

gedenksteen urnengraf
Urnengraf Maes Natuursteen.
Wij helpen en adviseren u dan ook graag persoonlijk tijdens het proces van het uitkiezen van een gedenkplaat voor een urnengraf. Doordat we in onze eigen werkplaats een gedenkplaat kunnen vervaardigen blijft de urnengraf prijs laag terwijl we een hoge kwaliteit leveren.
Gedenksteen online bestellen voor een urnengraf of algemeen graf.
Bekijk hieronder ons aanbod van kleine gedenkstenen geschikt voor een urnengraf of algemeen graf. Wij bieden diverse gedenksteen vormen aan, zoals een gedenksteen hart en van diverse materialen, zoal een glazen gedenksteen. U kunt in vier gemakkelijke stappen een kleine gedenksteen online bestellen.
Grafsteen algemeen graf en grafsteen urnengraf voorbeelden.
Wij passen degrafsteen aan naar de toegestane afmeting van het urnengraf of algemeen graf van de begraafplaats. Eijgelaar is zeer creatief in het meedenken hoe een grafsteen voor een urnengraf of algemeen graf toch een persoonlijke uitstraling kan krijgen. Voorbeelden grafstenen urnengraf en grafstenen algemeen graf met prijzen.
Eenvoudig urnengraf Urnenmonumenten Den Hollandsche.
lettertype, grootte en compositie. Net als het ontwerpen van een urnengraf, is ook de belettering een vak apart. Niet alleen de keuze van het lettertype, maar ook de grootte, uitlijning en compositie zijn sterk bepalend voor de gehele uitstraling van het gedenkteken.
Urnengraf glas Eenvoudig tot bijzondere urnengraven.
Zo goed als onderhoudsvrij urnengraf waar het opschrift is geplaatst op een glazen letterplaatje waarbij één rand geknabbeld is uitgevoerd. Op het kussentje van natuursteen is een muzieknoot geplaatst van RVS. De omranding van natuursteen en het siergrind zorgen ervoor dat het kussentje met de belettering en de persoonlijke noot mooi tot hun recht komen.
Zoekt u gedenkmonumenten zoals een grafsteen, gedenksteen of urnengraf? Zoekt u een unieke urn, bijzonder assieraad of urnen monument?
Het is raadzaam voordat u het urnengraf besteld eerst met uw begraafplaatsbeheerder of de gemeente te overleggen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn op uw lokale begraafplaats. Het komt namelijk wel eens voor dat grafmonumenten aan vooraf aangegeven afmetingen, materiaalsoorten en vormen dienen te voldoen.
Urnengraven en urnenmonumenten Harvas Natuursteen.
Wilt u iets speciaals, dan zijn ook de ontwerpen en mogelijkheden voor een bijzondere urnengedenkplaat of urnengrafsteen ook talloos. Tevens kunt u ervoor kiezen om de grafsteen voor het urnegraf te laten vervaardigen uit verschillende materialen. Combinaties van steen en bijvoorbeeld glas, of RVS, geven de gedenkplaat of gedenksteen voor een urnengraf een unieke uitstraling.

Contacteer ons