Meer resultaten voor grafsteen maken

grafsteen maken
Herdenkingsteen grafsteen heel prijzig! Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
RE: Herdenkingsteen grafsteen heel prijzig! door cybertomaat 28 jul 2007 2113.: Ik ben zelf een soort van kunstenaar. Ik ben ook weleens gevraagd om een. grafmonumentje te maken. Misschien ook een goed idee voor anderen. In samenwerking met een beeldhouder of. een ontwerper zelf iets unieks maken.
Mag ik zelf een grafsteen ontwerpen? vergunning geweigerd Uitvaart nl.
Mortuarium / rouwcentrum. Natuurlijke en niet-natuurlijke dood. U bent hier: home / juridisch / begraven / grafsteen / monument / mag ik zelf een grafsteen ontwerpen? Mag ik zelf een grafsteen ontwerpen? 24 september 2003. Vraag nummer: 2499 oude nummer: 3100.
Wat te doen met grafsteen Kassa.
een andere oplossing is om een steen tegeven aan een arme drommel die geen steen kan betalen. dit kan annoniem via een grafsteen leverancier in plaats van een paaltje met nummer. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door tieuwe 21 jan. 2011 om 1251.: 18 Antwoorden / 1 Vragen. Er zijn ook steenhouwers die voor de hobby objecten maken van oude grafstenen.
Grafsteen ontwerpen Den Hollandsche van eenvoudig tot bijzonder.
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken.
KiyOh Widget.
Heel correct geholpen bij uitzoeken van gedenksteen Goed geïnformeerd, ook over latere levering. Heel correct geholpen bij uitzoeken van gedenksteen Goed geïnformeerd, ook over latere levering. Heel correct geholpen bij uitzoeken van gedenksteen Goed geïnformeerd, ook over latere levering. Heel correct geholpen bij uitzoeken van gedenkste.
Zelf grafsteen maken in mozaïek Breekwerk.
Mozaïek atelier Breekwerk verzorgt voor u de mogelijkheid om geheel zelf een grafsteen te maken. Als u besluit dat een persoonlijke mozaïek grafsteen maken past bij de overledene of als u dit een prachtige manier vindt om uw geliefde te herdenken, dan beginnen we met een adviesgesprek.
Ruwe grafstenen en zwerfkeien als natuurlijke grafsteen.
Norvold Memorials of Graniso mailt ons vervolgens een foto van de steen waarop u een optie heeft genomen, zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen toesturen, desgewenst met een inscriptie uitgewerkt op de foto. Tekst aanbrengen op een ruwe grafsteen en deze persoonlijk maken.
Zelf goedkope gedenkmonument ontwerpen in 3D! Goedkope grafstenen.
Wij graveren de tekst, het ornament en maken de grafsteen naar uw overige wensen op maat. Wilt u graag even komen kijken voordat u een beslissing neemt? Geen probleem, bel gerust voor een afspraak om in de toonzaal te komen kijken.

Contacteer ons