Zoeken naar gedenksteen glas

gedenksteen glas
AnnaAnna Glazen gedenktekens en kunstwerken.
Niet alleen de prachtig glazen steen zelf, maar ook het proces ernaartoe. Mady-Ann heeft een groot inlevingsvermogen. Haar empathie en rust werkte verzachtend. Familie Veensma uit Bergen. Een glazen grafmonument dat troost biedt. Ontwerp naar wens. Wand en gevelkunst in glas.
Glazen grafsteen De Gedenkgroep.
Uw glazen grafsteen van De Gedenkgroep wordt gemaakt van gehard glas. Door een thermische behandeling van het glas wordt het materiaal vijfmaal zo sterk als normaal glas van dezelfde dikte. Ook is het beter bestand tegen de weersinvloeden en grote temperatuurverschillen.
Glazen grafstenen Glazen grafsteen Glazen grafmonumenten.
Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een adviseur van Boot Natuursteen of de beheerder van de begraafplaats. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met de nabestaanden een RVS grafmonument of glazen grafmonument, gedenkplaat of gedenksteen van glas te ontwerpen.
Glazen monumenten Van der Vooren Glasatelier.
Bij Van der Vooren Glasatelier werken glasbewerkers met ruime ervaring en een passie voor glas. Zij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn in staat de meest persoonlijke dingen in glas vorm te geven. Pagina 1 van 4 1 2 3 4.
Glazen grafmonumenten Bekijk voorbeelden laat u inspireren.
U wilt graag een mooi gedenkteken die iets vertelt en zegt over uw overleden kind. Jong en eigentijdse grafmonumenten. Onze collectie met jong en eigentijdse gedenktekens zijn monumenten met een hedendaagse uitstraling waarbij we alle mogelijke materiaalcombinaties toepassen. Gedenksteen glas rvs.
Glazen grafmonumenten en glasmonumenten Den Hollandsche.
Gedenksteen glas waar de opbouw bestaat uit twee zuilen van zwart graniet waar tussen een letterplaat van glas is geplaatst. Om het monument nog persoonlijker te maken, is op het liggende gedeelte is een hoofdtelefoon van RVS geplaatst. Bewaar foto Stel een vraag.
Zoekt u een bijzondere gedenksteen? Betaalbare gedenkmonumenten en gedenkstenen. Zoekt u een unieke urn, bijzonder assieraad of urnen monument?
BTW en verzending. Meer informatie Bestellen. Gedenksteen met bronzen vogel. BTW en verzending. Meer informatie Bestellen. Gedenksteen vierkant Kelk. BTW en verzending. Meer informatie Bestellen. Gedenksteen glasplaat gebogen glas halve cirkel. BTW en verzending. Meer informatie Bestellen. Gedenksteen met lasergravure.
Glazen grafmonumenten eigen glas atelier glazen grafsteen.
Neemt u gerust contact met ons voor meer informatie wilt over glazen grafmonumenten of grafmonumenten van glas. Terug naar het overzicht grafmonumenten. Vrijblijvende afspraak maken. Vragen of meer informatie. 038 331 21 75. 0342 401 315. 055 30 30 970. 020 453 70 97. 0492 521 545. 010 413 6910. 09 372 72 44. 09 344 05 00. Over onze werkwijze. Wij denken met u mee. Eigen steenhouwerij met vakmensen. Eigen glasatelier met kunstenaars. 150 jaar ervaring. Eindresultaat van te voren bekijken. Keurmerk ABN garantie. Hoe een persoonlijk grafmonument creƫren. Webshop gedenkstenen, grafaccessoires en meer. Online een gedenksteen of grafaccessoire kopen.
Gedenksteen van glas als grafdecoratie met eigen tekst.
Gedenksteen glas gebogen. Gedenksteen glas gebogen. Schrijf de eerste review over dit product. Gedenksteen van glas in de vorm van een gebogen glasplaat op natuurstenen voet. Niet op voorraad, wel te bestellen Op maat gemaakt. Levertijd: 2 weken. Afmetingen Zie tabblad kenmerken.

Contacteer ons